Detached studio, to be reserved exclusively 
Prices subject to change

2020

Bed & Office 050

PRIJZEN OVERNACHTING

Max. 2 personen, prijs inclusief privé-parkeren en toeristenbelasting: 

  • > zondag €95, maandag t/m donderdag €99 per nacht 

  • > vrijdag €109 per nacht

  • > zaterdag €119 per nacht 

  • In verband met de hygiéne rond het corona-virus boeken we in april en mei alleen verblijven van drie nachten of langer. Tussen verschillende verblijven zit minimaal twee dagen. Ontbijt kan niet worden besteld. U checkt eenvoudig contactloos in. U reserveert minstens twee dagen van te voren.

Tegen een meerprijs van €19,- pppd kan na de coronacrisis weer een vers, vrolijk en uitgebreid ontbijt besteld worden dat op een afgesproken tijd in de ochtend op een groot blad gebracht wordt. Bestel het ontbijt bij uw reservering. Met dieetwensen houden we graag rekening.

Het comfortabele king-size tweepersoonsbed heeft 2 matrassen, 2 dekbedden en vier kussens. Extra dekens zijn aanwezig (alle beddengoed allergievrij).Uiteraard is alle bad- en keukenlinnen, zeep, shampoo, afwasmiddel etc. voor u aanwezig. Heeft u een wens? Leg het ons voor alstublieft.

Privéparkeren op de oprit naast de accommodatie is kosteloos en vrij tijdens uw verblijf. (Deze plaats voor uw auto/motor/busje graag wel mee-reserveren.)

RESERVEREN?

Vraag hier uw OVERNACHTING aan:

U kunt via ons reserveringsformulier hiernaast een vraag stellen of een aanvraag doen. Op de kalender daar ziet u of er plaats is op uw datum (groen). We houden de kalender meteen bij maar een ander kan u net voor zijn.

Aankomst is na 15.00 uur (eerder is soms af te spreken), vertrek is vóór 10.00 uur. 

U bent welkom!